
Bułka tarta
Wysokiej jakości bułka tarta, posiada 6-miesięczny atest przydatności do spożycia, wykonywana zgodnie z normą PN-A-74113 z bułek specjalnie przygotowanych do mielenia. Nie jest mieszana z chlebem ani innymi produktami. Nie zawiera konserwantów ani zwrotów. Bułka po wypieczeniu suszona jest w specjalistycznej suszarni. Każdy etap produkcji poddawany jest kontroli, stąd też jakość naszej bułki tartej jest zgodna ze standardami europejskimi.
Bułka tarta pakowana jest w torebki 500 gramowe oraz 10-cio kilogramowe kartony zawierające 20 szt. opakowań detalicznych. Dostawa odbywa się na paletach euro 500 kg (50 kartonów). Dla potrzeb odiorców prowadzących gastronomię (bary, restauracje, katering, etc.) pakujemy bułkę tartą luzem w torby 5kg i 10kg oraz big bag 500kg. Transport własny, odbiorcy lub zlecony przewoźnik.